sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Uusia harrastuksia

Morjens! :)

Täällä on flunssa selätetty ja aloitettu uusia harrastuksia! Maanantaina aloitettiin Antin kanssa (Antin ehdotuksesta!!) tanssikurssi. Kolme tuntia cha-cha-chaata. :) Torstaina vuorossa oli jenkka. Kolme tuntia sitäkin.Vielä olisi jäljellä kaksi kertaa, huomenna tango ja torstaina valssi. Voin kyllä lämpimästi suositella kaikille! Tarkoitus olisi, että jos tässä kesällä pääsisi muutaman kerran käymään lavatansseissa Naapurinvaaralla. :)

Uutena harrastuksena alkoi myös vauvajumppa. Jumppa oli kyllä positiivinen yllätys! Odotin vähän löysempää menoo, mutta saakeli, hikihän siellä virtasi ja 45minuutin aikana paloi 400 kcal! Ja vieläkin on persaus ja jalat hellänä! Jumpassa käytiin siis perjantaina.

Näiden lisäksi tiistaina tein kokovartalon treenin kotisalilla. Keskiviikko oli lepopäivä, samoin lauantai. Äsken kävin Sennin kans 55min kävelylenkin. Ihana kesäkeli!! <3 On kyllä ollu ihan älyttömän lämmin ja ulkona on oltu paljon. Pohjarusketukset kävin hakemassa solariumista. Elämäni ekaa kertaa! Kaks kertaa kävin ja vois ehkä käydä vielä kerran...

Nyt tuli tämmöinen kuvaton postaus, mutta ens kerralla tulee sit kuvia senkin edestä! ;) Luvassa on mm. kuukausittaiset mittaukset! :)

Painopäivitystä kerron nyt, eilen aamulla 71,8kg! Wooohooo, enää 1,8kg ekaan tavoitteeseen! :D

Nyt suihkuun ja pikkuneitien iltatoimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti