tiistai 7. toukokuuta 2013

Sairastelua ja bikinejä...

Terveisiä sairastuvalta!

Iski aivan järkyttävän flunssan. :( Pää on ihan pökkerössä ja enempäsä tuota räkää riittää! Aivastan vähintään 100 kertaa päivässä. Niisk. Ja tää on vasta toinen päivä!

Viimeviikon treenikerrat jäi surkeaan kahteen! Keskiviikkona tein aerobista kuntopyörällä ja lisäksi erilaisia kyykkyjä ja lantionnostoja. Ekaa kertaa otin nuihin myös lisäpainoja mukaan. Ja kylläpä tuntui seuraavana päivänä! :D

Perjantaina kävin uudestaan Karun kanssa juoksemassa. Meni paljon paremmin ja säästyin haavoilta! ;) 4,5km, 33min. Aika jees. Keskisyke oli 159. Uudet lenkkarit oli myös hyvät! Nilkat ei menny ollenkaan kipeiksi, niinkuin vanhoilla lenkkareilla.
Voittajafiilis onnistuneen lenkin jälkeen! :)

Karu ja karvanlähtöaika...

Tänään on ollut niin surkee olo tän flunssan takia, niin ajattelin että samaan kurjuuteen vois sovitella bikinejä. No ei se ainakaan mieltä kohottanut. :( Paljon on vielä tekemistä ja ärsyttää aivan suunnattomasti sairastaa, kun ei pääse liikkumaan. Nyt ois niin mahtavat lenkkeilykelitkin! Mut onneks rantakeleihin on vielä aikaa, nimittäin heti kun parannun, niin alkaa sellainen rutistus, että oksat pois! ;) Pakko saada tota laardia sulamaan.

Läskiä, läskiä... :( Onneks mulla on ees vyötärö. ;)

Mun ongelma-alueet; reidet (etenkin sisäreidet) ja jenkkakahvat. On pehmeetä..

Arpimasu...

Tulin siihen tulokseen, että polvista alaspäin mä oon ihan OK. ;)

Takareidestäkin löytyy lihasta, ei se pelkkää läskiä oo..  :D

Vähän tärähtänyt.. :)
Hän oli pikku pikku bikinissä... Vähän turhankin pienissä.....       

7 kommenttia:

  1. tsemppiä kilojen karistamiseen! :) ja toivottavasti jaksat bloggailla, musta on kiva lukee tuttujen blogeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee! :D Kävimpäs tsiikailee sunkin blogia. :)

      Poista
  2. Höh. Suotta pahoitat mieltäsi bikinisovitteluista. Minusta ainakin näytät oikein hyvältä =) Ymmärrän kyllä silti, jos kilot/muodot ärsyttää niin ne silloin ärsyttää, sanoo kuka tahansa mitä tahansa!
    Tsemppiä jatkoon, jatkan blogisi seuraamista (kun nyt kerta tämän löysin) ja tuun sitten syksyllä mukaan kilojen karistukseen ja kropan kiinteytykseen!! Tässä vaiheessa kiloja on tullut n. 14 ja viikkoja vielä jäljellä 10... Hupsis!

    - Päivi L -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ja tervetuloa seurailemaan tilanteen etenemistä. Mäkin seurailen teidän myyräprojektia. ;)

      Poista
  3. Löytyipäs kiva blogi! Itse sain neljännen tytön 6 viikkoa sitten ja nyt haen inspiraatiota raskauskilojen tiputtamiseen ja kunnon kohottamiseen blogeista. Mikä BMI sinulla on? Vartalo on aika samanmallinen kun minulla, tuo toiseksi viimeinen kuva voisi olla minusta! Itse olen 160cm pitkä ja paino tällä hetkellä 64kg, tarkoitus olisi päästä 57 kiloon jonka painoin ennen viimeisintä raskautta.
    Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista!

    -elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa lukemaan! Onnea myös pikkuisesta! :) Bmi on nyt nippanappa normaalin puolella, 24,9. Minäkin aloitin tämän kuntoilun ja terveellisen ruokavalion juurikin kun Senni oli 6viikkoa vanha ja minulla jälkitarkastus takana. Pelkkä imetys ei näyttänyt riittävän painon pudotukseen. ;)

      Jos jatkat seurailua, niin kerrohan välillä myös omista saavutuksistasi! :) Minkä ikäisiä sinulla muut lapset on?

      Poista
  4. Muut lapset on 4,3 ja 1,5 vuotiaat. Itse täytin aika vasta 27 vuotta.
    Toki jatkan seuraamista ja kerron saavutuksista. Imetys ei tääläkään vie mitään, päinvastoin kilot on entistä tiukemmassa.

    -elli

    VastaaPoista