keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Vähiin käy ennenkuin loppuu!

Moi! Nyt on jo 37. raskausviikko meneillään ja raskausaika loppusuoralla! Vähän jännittää jo milloin Väinö päättää syntyä. Sennihän syntyi 37+1, enkä usko tämänkään kovin paljoa pidemmälle menevän. Tai sitten herra yllättää ja syntyy käynnistettynä yliaikaisena! :D Tuskinpa vain, itse veikkaan tämän syntyvän ensi viikon aikana. Saa nähdä kumman kuun puolella, heinä- vai elokuun?!

Kortisonipiikit sain kypsyttämään vauvan keuhkoja jo kuusi viikkoa sitten ja silloin kävi käsky vuodelepoon. Osastolle olisivat ottaneet, jos olisin jäänyt. Sanoin pötkötteleväni kotona. No enhän minä malttanut täysin levossa pysyä, vaan hoidin ruoka- ja pyykkihuollon, mies loput kotityöt. Kohdunkaulan kontrollit lopetettiin 34. raskausviikolla, jolloin tilanne oli jo aika kypsä.

Nyt olen saanut elää ihan normaalisti, eikä vauvan syntymää enää estellä. Huomenna on viimeinen lääkäri neuvola. Saa nähdä montako senttiä sitä jo auki ollaan! :D Eilen illalla supisteli parin tunnin ajan kymmenen minuutin välein. Kai ne jossain vaiheessa oli loppunut, kun kerta olin nukahtanut. :) Sunnuntaina on mun pikkuveljen rippijuhlat, niin pitäis vielä tämä viikko pysyä yhdessä kasassa!

Väinölle kehto. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti