maanantai 5. elokuuta 2013

5 kuukautta

Jeppistä, kuukausimitat tulee nyt "vähän" myöhässä... Painossa ei paljoa muutosta, +200g (toivottavasti lihasta!!!), mutta kyllähän nuita senttejä oli jokunen lähtenyt; Rinnanympärys -2cm, rinnanalus -2cm, reisi -0,5cm ja lantio -0,5cm. Tuon painon kans ei enää paniikkia ole, kun pudotettavaa painoa ei enää juuri ole. Ei tietenkään haittaa, vaikka muutama kilo vielä alaspäin tultaisiinkin. Mut edelleen rasvaa on liikaa ja lihasta liian vähän... Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Tässä hommassa kyllä "nälkä kasvaa syödessä" ja haluais tuloksia nyt heti! Mietinkin, että alottaisinko viikonpäästä alkavan Fitfarmin Superdietin?! Onko jollain kokemusta??? Etenkin tilanteessa, jossa painon kanssa ei ole ongelmaa? Nyt alkaa nimittain tuntua, että tartteis jotain ulkopuolista tietotaitoa, eikä varallisuus riitä pt:n palkkaamiseen.
Tän verran niitä senttejä on viidessä kuukaudessa lähteny...

Tänään kävin oikealla salilla! Wuuuhuu! ;) Kyllä siellä sai treenistä enemmän irti, kuin kotona. Voi kun vain onnistuis käydä useammin. Tytöt oli mun siskolla sen aikaa hoidossa. (Kiitos Sussu! :) ) Nyt tytöt on yhtäaikaa päiväunilla ja mulla on hetki aikaa istua kahvikupposen kans kirjoittelee blogia. :)



  Tukka vaihtoi väriä! Tylsä kotiäititukka vaihtui vähän rokimpaan. Värin vaihdosta on tullut paljon kehuja.Mitä mieltä te, kumpi parempi, vaalea vai kupari? :)

Apua nuita mun kylkiluita! Ne ei ole vieläkään palautunu raskaudesta. :(


Kärrynpyöriä. Onnistui vielä monen monen vuoden jälkeenkin. Tästä olisi myös videomateriaalia. :D


<3<3<3

Nelli Pikku Myyn juttusilla.

4 kommenttia:

  1. Siis vau! Oot kyllä niin hurjasti tiputtanu senttejä matkalle kun kattoi sun mittanauha vertailu kuvaa. :) Kiitos sulle! Antoi taas puhtia itellekki jatkaa treeniä. Jospa tässä syksy pikkuhiljaa tulis että sais monipuolisemmaksi omaa treeniä. Ja ehdottomasti kupari. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti! :) Treenillä ja ruokavaliolla saa kyllä tulosta, mutta vaatii se kyllä pitkäjänteisyyttä. Mä melkein odotan talvee, niin pääsis hiihtää! :D

      Poista
  2. Fitfarmin Bikini Challenge! Voin suositella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko BC:ssä treeniohjelma pelkästään salilla toteutettavaksi? Vai myöskin kotitreeni? Lite, In Shape (?), kiinnostais myös kovasti.... Hmmm.. Joku juttu pitää varmaan testata! :)

      Poista