sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ihana kesä

Hei!

Ompas vierähtänyt tovi edellisestä postauksesta. Oon ollu niiiin fiiliksissä tästä kesästä ja lämmöstä, ettei yksinkertaisesti ole malttanut istahtaa koneelle. Olen ottanut aurinkoa, lenkkeillyt, vauvajumppaillut, tanssinut ja viimeviikolla alkoi taas uusi harrastus; Ladypesis! Aivan huippua! Nyt meitä ladyjä on ollu treeneissä ihan kivasti niin ollaan saatu pelit pystyyn. Toivottavasti porukka pysyy mukana koko kauden. 1,5 tuntia kestää treenit kerrallaan. Alkulämmittelyt, kopittelua ja lyöntiä ja sit peliä. :) Tykkään!

Ja arvatkaas mitä?! Mun tämänhetkinen painoni on 69.0kg! Ensimmäinen tavoite saavutettu, eli alle 70kg. :) Jeeeee! Raskauskiloja jäljellä enää yksi! Niistä 17:stä. ;) Senni on nyt siis 4,5kk.
Hehee, mä voin käyttää jo shortseja, ku mun reidet ei enää hylly niin pahasti. ;)








Ruokavalioon on tullut nyt semmoisia muutoksia, että jouduin jättämään maidon ja munan pois Sennin allergiaepäilyn vuoksi. Nyt en siis uskalla käyttää edes heraa treenien jälkeen. :( Mutta pääasia, että imetys jatkuu ja Sennin paha ihottuma alkaa helpottaa.





Tosiaan tanssikurssit saatiin päätökseen ja päästimpä me Antin kanssa kokeilemaan opittuja taitoja lavatansseihin. Käytiin perjantaina Jormuan lavalla. Esiintymässä oli Reijo Taipale ja Yölintu. Eli ihan tanssimusiikkia. Porukkaa oli kyllä todella paljon, eikä meinannu mahtua tanssimaan. Siellä on aika pieni se tanssilava. Naapurinvaaralla olisi parempi, jospa sinnekin pääsisi vielä. :) Tanssit alkaa yleensä siinä yhdeksän kieppeillä, niin kun on saatu tytöt nukkumaan ja lapsenlikka vahtimaan lasten unta, niin on helppo lähtee sit viettää sitä parisuhdeaikaa kuntoilun merkeissä. Kyllä jaloissa tuntuu! :) Mieluummin mä käyn tansseissa kuin baareissa.



Kertokaas, miten te mieluiten vietätte sitä kahdenkeskistä parisuhdeaikaa?! :)

PS. Yritin keksiä otsikkoa ja meinasin laittaa: Parisuhdeaikaa ja 69. ;) :D

3 kommenttia:

  1. Yhteinen liikkuminen on mitä parasta ns. Yhteistä aikaa. :)
    Juuri kävimme yhdessä vähän pyöräilemässä... Vaikkakin vauhti ei päätä huimannut jostain kumman syystä :D

    T. Sanna

    Bye the way, oot muuten edistyny huimaa vauhtia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskalsit pyörän selkään kavuta?! :D Mä haaveilen peräkärrystä pyörän perään niin sais tytötkin mukaan, mut taitaa olla hankinnassa vasta ens kesänä, kun Sennikin pysyy istuen pystyssä. :)

      Nyt alkaa Anttikin jo huomata muutoksen! ;)

      Poista
    2. Uskalsin joo, eikä pyöräily tuntunut yhtään hassummalta :D kaupungin vilinään en toki tohtinut lähteä kun en enää niin ketterä ole... Mutta teollisuusalueen pyörätiet riitti minulle.
      Sellanen kärry on kyllä varmasti kätevä kunhan Senni vaan osaa istua.. Ja uskosin että lapsetkin tykkäis sellasesta :)
      -Sanna

      Poista